Організаційні інструменти ено- та гастрономічного туризму

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Організаційні інструменти ено- та гастрономічного туризму
Код дисципліни
ВБ.2.05
Тип модуля
Вибіркова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
5 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
3
Результати навчання
ПР01. Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці основні положення туристичного законодавства ПР06. Застосовувати у практичній діяльності принципи і методи організації та технології обслуговування туристів. ПР07. Розробляти, просувати та реалізовувати туристичний продукт. ПР10. Розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єкта туристичного бізнесу ПР18. Адекватно оцінювати свої знання і застосовувати їх в різних професійних ситуаціях. ПР26. Передбачати наслідки своєї підприємницької діяльності в галузі ено- та гастрономічного туризму на основі отриманих знань ПР28. Володіти основними положеннями законодавства, національних та міжнародних стандартів
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Лекція, семінарське заняття, самостійна робота
Методи та критерії оцінювання
Оцінювання виконання завдань семінарських робіт, модульна контрольна робота, залік
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Ірина Валентинівна Кочеткова
Географії України
Географічний факультет

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни

Географії України
Географічний факультет