Організація послуг харчування та розміщення в туризмі

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Організація послуг харчування та розміщення в туризмі
Код дисципліни
ВБ.3.04.02
Тип модуля
Вибіркова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
6 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
3
Результати навчання
ПР10. Розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єкта туристичного бізнесу та окремих його підсистем (адміністративноуправлінська, соціально-психологічна, економічна, техніко-технологічна). ПР28. Володіти основними положеннями законодавства, національних та міжнародних стандартів ПР29. Аналізувати та оцінювати природно-ресурсний та господарський потенціал територій
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Лекція, семінарське заняття, самостійна робота
Методи та критерії оцінювання
Оцінювання виконання завдань семінарських робіт, модульна контрольна робота, залік
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни