Мережеве співробітництво в ено- та гастрономічному туризмі
Освітня програма: Гастрономічний туризм
Структурний підрозділ: Географічний факультет
Назва дисципліни
Мережеве співробітництво в ено- та гастрономічному туризмі
Код дисципліни
ВБ.3.04.01
Тип модуля
Вибіркова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
6 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
3
Результати навчання
ПР01. Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці основні
положення туристичного законодавства
ПР13. Встановлювати зв’язки з експертами туристичної та інших
галузей.
ПР16. Діяти у відповідності з принципами соціальної
відповідальності та громадянської свідомості.
ПР25. Знати цілі сталого розвитку та аналізувати можливості
туристично-рекреаційної діяльності для їх досягнення в світі та
Україні (для вибіркового блоку «Ено- та гастротуристична
діяльність»)
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Лекція, семінарське заняття, самостійна робота
Методи та критерії оцінювання
Оцінювання виконання завдань семінарських робіт, модульна контрольна робота, залік
Мова викладання
Українська
Викладачі
Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами
Кафедри
Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни