Туроперейтинг та діяльність підприємства в ено- та гастрономічному туризмі

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Туроперейтинг та діяльність підприємства в ено- та гастрономічному туризмі
Код дисципліни
ВБ.2.11
Тип модуля
Вибіркова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
6 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
4
Результати навчання
ПР.01Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці основні положення туристичного законодавства ПР06. Застосовувати у практичній діяльності принципи і методи організації та технології обслуговування туристів. ПР07. Розробляти, просувати та реалізовувати туристичний продукт. ПР08. Ідентифікувати туристичну документацію та вміти правильно нею користуватися. ПР10. Розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єкта туристичного бізнесу та окремих його підсистем ПР20. Виявляти проблемні ситуації і пропонувати шляхи їх розв’язання. ПР26. Передбачати наслідки своєї підприємницької діяльності в галузі ено- та гастрономічного туризму на основі отриманих знань
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Лекція, семінарське заняття, самостійна робота
Методи та критерії оцінювання
Оцінювання і виконання завдань семінарських робіт, модульна контрольна робота, іспит
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни