Організація транспортного обслуговування в ено- та гастрономічному туризмі

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Організація транспортного обслуговування в ено- та гастрономічному туризмі
Код дисципліни
ОК.35
Тип модуля
Обов’язкова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
6 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
5
Результати навчання
ПР.01Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці основні положення туристичного законодавства ПР04. Пояснювати особливості організації рекреаційнотуристичного простору. ПР07. Розробляти, просувати та реалізовувати туристичний продукт. ПР10. Розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єкта туристичного бізнесу та окремих його підсистем ПР21. Приймати обґрунтовані рішення та нести відповідальність за результати своєї професійної діяльності. ПР 23. Збирати та формалізувати інформацію професійного спрямування, знати моделі і застосовувати методи природничих та гуманітарних наук
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Лекція, семінарське заняття, самостійна робота
Методи та критерії оцінювання
Оцінювання виконання завдань семінарських робіт, модульна контрольна робота, залік
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни