Виробнича практика

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Виробнича практика
Код дисципліни
ОК.24
Тип модуля
Обов’язкова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
6 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
8
Результати навчання
ПР01. Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці основні положення туристичного законодавства ПР06. Застосовувати у практичній діяльності принципи і методи організації та технології обслуговування туристів. ПР07. Розробляти, просувати та реалізовувати туристичний продукт. ПР08. Ідентифікувати туристичну документацію та вміти правильно нею користуватися. ПР09. Організовувати процес обслуговування споживачів туристичних послуг на основі використання сучасних інформаційних технологій ПР11. Володіти державною та іноземною мовою ПР12. Застосовувати навички продуктивного спілкування зі споживачами туристичних послуг. ПР13. ПР20,21.22,26,27,28
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
1)успішне опанування дисциплін фахової підготовки; 2) знання теоретичних та прикладних засад туризму, 3) володіння: кількісними та якісними методами дослідження туристичного підприємства.
Зміст навчальної дисципліни
Виробнича практика є складовою частиною загального навчального процесу i служить логічним завершенням навчальних дисциплін пов'язаних з вивченням туристичного підприємства як елементарної одиниці господарської діяльності в індустрії туризму. В рамках виробничої практики студенти визначають тип туристичного підприємства, його юридичний статус; аналізують місію та організаційні засади діяльності підприємства; визначають внутрішню структуру підприємства, розподіл функцій та функціональні обов'язки персоналу; ознайомлюються з партнерськими угодами підприємства та іншими правовими документами, які регламентують діяльність підприємства в туризмі; засвоюють власні функціональні обов'язки та визначають місце в загальній системі діяльності підприємства у відповідності до завдань та доручень; застосовують знання іноземних мов;
Рекомендована та необхідна література
Бабарицька В.К., Любіцева О.О. Організація туризму. Частина 1. Навчальний посібник. – К.: Аванпост, 1998, - 82 с. 2. Бабарицька В.К., Малиновська О.Ю. Менеджмент туризму. Туроперейтинг. Понятійно-термінологічні основи, сервісне забезпечення турпродукту. Навч.посібник – К.: Альтерпрес, 2004, - 288 с. 3. Закон України «Про туризм». 4. Любіцева О.О. Методика розробки турів. Навч.посібник. – К.: Альтерпрес, 2008. – 296 с. 5. Любіцева О.О., Бабарицька В.К. Туризмознавство: вступ до фаху. Підручник. – К.: ВПЦ «Київський університет», 2008. – 335 с. 6. Правове регулювання туристичної діяльності в Україні. Збірник нормативно-правових актів/ За ред.. В.К.Федорченка. – К.: Хрінком Інтер, 2002. – 640 с.
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Індивідуальне навчання та співбесіда з керівником практики
Методи та критерії оцінювання
Самоконтроль, перевірка виконання завдань поставлених керівником практики від виробництва, диференційований залік
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Олена Олександрівна Мотузенко
Географії України
Географічний факультет

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни

Географії України
Географічний факультет