Територіальні моделі ено- та гастрономічного туризму

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Територіальні моделі ено- та гастрономічного туризму
Код дисципліни
ВБ.3.03.03
Тип модуля
Вибіркова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
5 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
3
Результати навчання
ПР04. Пояснювати особливості організації рекреаційнотуристичного простору ПР 23. Збирати та формалізувати інформацію професійного спрямування, знати моделі і застосовувати методи природничих та гуманітарних наук (зокрема, математики, картографії, соціології, екології, психології) та інформаційні технології при вивченні природних, соціально-економічних та суспільних процесів і явищ в галузі туризмознавства, географії рекреації та туризму (для вибіркового блоку «Ено- та гастротуристична діяльність») ПР28. Володіти основними положеннями законодавства, національних та міжнародних стандартів
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Лекція, практичне заняття, самостійна робота
Методи та критерії оцінювання
Оцінювання виконання завдань практичних робіт, модульна контрольна робота, залік
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни