Основи дегустації продуктів та вин

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Основи дегустації продуктів та вин
Код дисципліни
ВБ.3.03.01
Тип модуля
Вибіркова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2018/2019
Семестр / Триместр
5 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
3
Результати навчання
ПР01. Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці основні положення туристичного законодавства ПР13. Встановлювати зв’язки з експертами туристичної та інших галузей. ПР16. Діяти у відповідності з принципами соціальної відповідальності та громадянської свідомості. ПР25. Знати цілі сталого розвитку та аналізувати можливості туристично-рекреаційної діяльності для їх досягнення в світі та Україні (для вибіркового блоку «Ено- та гастротуристична діяльність»)
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Лекція, практичне заняття, самостійна робота
Методи та критерії оцінювання
Оцінювання виконання завдань практичних робіт, модульна контрольна робота, залік
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Олена Олександрівна Мотузенко
Географії України
Географічний факультет

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни

Географії України
Географічний факультет