Навчальна професійно-орієнтована практика (з вивченням ресурсів гастрономічного туризму)

Освітня програма: Гастрономічний туризм

Структурний підрозділ: Географічний факультет

Назва дисципліни
Навчальна професійно-орієнтована практика (з вивченням ресурсів гастрономічного туризму)
Код дисципліни
ОК.22
Тип модуля
Обов’язкова дисципліна для ОП
Цикл вищої освіти
Перший
Рік навчання
2021/2022
Семестр / Триместр
4 Семестр
Кількість кредитів ЕСТS
2
Результати навчання
ПР04. Пояснювати особливості організації рекреаційнотуристичного простору ПР06. Застосовувати у практичній діяльності принципи і методи організації та технології обслуговування туристів. ПР07. Розробляти, просувати та реалізовувати туристичний продукт. ПР08. Ідентифікувати туристичну документацію та вміти правильно нею користуватися. ПР11. Володіти державною та іноземною мовою ПР21. Приймати обґрунтовані рішення та нести відповідальність за результати своєї професійної діяльності. ПР22. Професійно виконувати завдання в невизначених та екстремальних ситуаціях. ПР26. Передбачати наслідки своєї підприємницької діяльності в галузі ено- та гастрономічного туризму на основі отриманих знань ПР29.
Форма навчання
Очна форма
Попередні умови та додаткові вимоги
Зміст навчальної дисципліни
Рекомендована та необхідна література
Заплановані освітні заходи та методи викладання
Практичне заняття, аналітична робота
Методи та критерії оцінювання
Виконання творчих робіт, написання звіту, диференційований залік
Мова викладання
Українська

Викладачі

Ця дисципліна викладаеться наступними викладачами

Олена Олександрівна Мотузенко
Географії України
Географічний факультет

Кафедри

Наступні кафедри задіяні у викладанні наведеної дисципліни

Географії України
Географічний факультет